Snart, snart så

Hanna sitter på sitt flyg mot USA och om tio dagar så åker även jag. Allt känns så där konstigt overkligt, jag fattar nog inte att jag verkligen ska åka fören jag sitter där på planet. 
Och alla känslor bara flödar, jag är ledsen, nervös, sjukt excited och riktigt pepp! 
Dagarna tillbringas nu med "Hejdå" turnering, haha, släkt och vänner har redan varit på lite fest så nu är det mer små myys träffar med kompisar innan jag åker. aaah snart åker jag :D 
Eller packa väskan är även ett ständigt projekt så ska lägga lite tid på det nu.... Shit vad svårt det är.
 
Ha det bäst
375653_10151087858101211_1171254501_n_large

Feeling sentimental?

It has been a while since I wrote last time so here comes an update.
Hanna left today and it feels so weird that she soon will sit there and talk to her host family, start school and I am still here!
Although I only have little more than a week left.
I keep pack and unpack my bag and I just throw things in it from my bed because I was to tired to pack anymore today.
I will get my beauty sleep now, haha, so night

Hands up and touch the sky

Dagen har tilbringats på stranden eftersom jag var med i ett lag och spelade beach soccer! Jag säger bara sjukt. Vi van även och eftersom att det var en cup med SM status så blir det slutspel i Åhus (tror jag det var) nästa. 
Hade varit så grymt kul att åka dit men eftersom att jag åker några dagar efter till USA så får jag se om jag verkligen kan åka med, tror även att jag igentligen jobbar då... Så jag sitter här och vägrar inse att jag inte kommer kunna följa med, på något sätt måste det gå! Aja vi får se hur det blir med den saken. 
Nu har jag dock sjukt ont i halsen och kanske även lite feber men det får det vara värt för helt stört vad kul jag haft!
See ya
 
4_large
 

RSS 2.0