First week of school

Har nu klarat av första veckan i skolan eller det blev ju bara tre dagar den här veckan ;) 
Har sprungit fram och tbx från klasser eftersom man endast har typ 3min innan nästa klass börjar. Har även försökt byta min matte eftersom att jag tycker den är svår så har nu tre matte böcker hemma att kolla i och välja en matte klass ;) 
Annars så har det gått ganska bra. Min skola är liten så de flesta vet typ att jag är den "svenska utbytesstudenten" och mitt namn men jag har ingen aning om vem alla är haha. Något som inte förvånar mig är alla konstiga regler om att inte vistas på vissa ställen under vissa tider och inte använda mobilen i korridoren och inte gå ut från klassrummet utan en på skriven lapp etc. Typiskt amerikanskt.
Direkt efter skolan så byter jag om och har fotbollsträning. Det är typ 30 grader här så träningarna är inte så intensiva för det är på tok för varmt! Inne i skolan är det dock typ svinkallt med aircondition så jag tror det är därför jag nu blivit förkyld....
 
 
 
 
Yes jag åker en gul skolbuss till skolan varje dag och borta matcher ;)

Soccer

Igår så hade vi vår första riktiga match, de andra har bara varit Scrimmage, och vi vann med 6-0 wihoo. Jag gjorde två mål och två assist varav ett mål var med vänster rätt i krysset haha trodde inte jag skulle sätta den.
Var även at GRandmas house och badade i hennes pool, läste lite och sov eftersom jag gick upp så tidigt! vi hade nämligen drugtest tidigt på morgonen. Kännde mig lite awkward när jag var tvungen att signera två bunkar med mitt eget kiss i. jag man kissa typ i en liten bunke och sedan så hällde en tant ner det i två andra rör som man signerade haha. Jag frågade om vi var tvungna att göra fler drugtest och en tjej sa att man gjorde ett för varje sport och då sa jag okej inga fler sporter för min del ;) 
 
I helgen hade vi sushi party vilket var kul. Mina värdföräldrar har varit utbytisar i Japan så de har sushi party varje år. och i Söndags så var jag och shoppade. Träffade även en tjej fråbn Ryssland på Sushi partyt, hon var jätte trevlig och sa att hon måste visa mig runt en dag .) 
 
Imorgon så börjar även skolan så berättar mer om det i slutet av veckan.
 

Wednesday

Tänkte berätta lite om Chicago. Var som sagt där i helgen.
I Söndags så var vi upp i the willis tower och vädret var ok så man kunde se riktigt mycket vilket var coolt. För er som inte vet så är the willis tower Usas högsta skyskrapa med 108 våningar! Jag ville springa upp för alla trappor men det skulle ta typ en halvtimme så hade inte tid med det haha. 
 
 
 
 
Var även och shoppade lite på stan och de hade TOPSHOP! fast allt jag tyckte var snyggt tyckte typ min värdsyster såg kul ut och jackan som jag köpte på forever 21 skrattade min värdmamma åt. Hmm tror inte att de tycker om min klädsmak...
 
Sedan åkte vi hem och var hemma söndag natten. Tränade fotboll måndag och scrimmage  (får äntligen spela) och idag har vi en till scrimmage. 
 
Nu ska jag äta frukost så see ya
 
Hade för övrigt men första sovmorgon idag eftersom att fotbollsträningen på morgonen var inställd wihoo. 

chicago

ar pa roadtrip (forlat jag har inte svenska bokstaver pa den har datorn haha) sa nu ar jag i wisconsiv. idag var vi pa family reunion vilket var helt ok fast inte sa kul, daremot sa var vi pa jelly belly bean factory innan vilket var jatte kul eftersom de hade harry potter bertie botts beans in every flavor sa de hade ear wax, grass mm haha inte gott fast galet kul for man fick testa alla smaker man ville sa jag testade en hel del haha. popcorn var faktiskt riktigt goda.
vet att jag varit en usel bloggare sa tankte gora en rebrief. Jag har gatt upp tidigt och borjat traningarna klockan 7 med fotbollslaget och inte slutat foren 12. da har grandma hamtat mig och vi har akt hem till henne. dar har jag tagit en nap, simmat i polen och sett pa tv. alltsa folk ar typ inte ute har och solar osv, man ar typ inne hela tiden vilket jag inte gillar men men.
pa eftermiddagen sa hamtar kimberly oss (mig och mina host siblings) och vi lamnar alltid nagon pa soccer och ibland track, om det ar track sa brukar jag typ ga en promenad medan de tranar och ar det soccer sa har jag varit med pa madelines traning en gang (hon ar 9 sa jag hjalpte hennes tranare). annars sa har vi typ akt hem eller till the store.
I fredags eftermiddags sa lamnade vi ohio och akte till wisconsiv, tog typ 7timmar men vi hade tv i bilen sa vi sag pa film sa bilresan gick fort. vi stannade pa taco bell :)
i torsdags sa sag jag aven fotbolls finalen med mitt lag pa en reatsaurang och picked my classes. min skola ar liten sa de har inte sa jatte manga roliga klasser men jag valde i alla fall craft 1 and 2, english, government, spanish, math, creative writing och child development haha da far man typ ta hem en bebis. assa jag tog bara den klassen bara for att jag ville ha en soft klass och da passade typ inget annat in... fast jag tycker det later kul hehe. jag blir typ en junior sa jag kan ga pa prom osv om jag vill men jag kunde aven valja alla klasser sa nagra av dem ar senior classes och nagra typ blandade.
 
Igar sa hade vi aven picture med fotbollslaget vilket jag inte direkt tankte pa. assa trodde inte att det var en sa big deal men tydligen. alla kom med lockade har pch smink. jag satte upp haret i en toffs och glomde borsta det haha sa kande mig lite utanfor dar men men hehe.
fotbollslaget ar foresten ganska lazy. vi springer ibland men nar det ar fotboll sa gar det valdigt langsamt. vi har en hel del scrimmage men jag far inte spela annu eftersom att ohio something maste acceptera mig forst men forhoppningsvis nasta vecka. Planerna ar aven valdigt daliga. gropiga, torra och hogt grass.
 
nu ska jag ata chicago pizza sa see ya
imorgon ska vi gora chicago

Här nu :)

Här nu och hade första fotbollsträningen idag men jag tror inte att det ska bli så svårt att ta en plats i laget haha :) har limited internet här så kan inte uppdatera så mycket och har även typ fullt upp haha. Träningen idag var ialla fall fem timmar lång! och inte så mycket fotboll utan mest running men det var okej.
Vi hörs 

Snart så

Väskorna är typ packade (lite smått kvar) och dagarna har jag tillbringat med att säga hejdå till folk. För snart så åker jag! Närmare bestämt så lämnar jag ön på fredag och Sverige på Lördag för ett knappt år i USA. Jag måste vara galen som kom på den idén men "What is life without a little risk"?
Nu väntar sängen och imorgon så fortsätter Hejdå turneringen till jobbet, kompisar, laget och lite släkt. ska även in och kolla på systers nya lägenhet imorgonbitti så natti.
 

RSS 2.0