When your brother is behaving like an adult

Kompisen- Hur många storasystrar har du?
Lillebror- Tre stycken
Kompisen-oj är det inte besvärligt?
Lillebror- Jo lite...
Haha det är så kul när småsyskon pratar vuxet, dör lite.
Bena värker efter en hel dag på jobbet men det har varit kul så jag ska inte klaga. Upptäcker varje gång jag jobbar hur kul jag faktiskt tycker att det är så det är nice.
Annars imorgon så fyller mamma år så ska slå in hennes paket snart ....
see ya
D31a8081b2_60735922_o2_large

Spritt språngande galen

Började med sovorgon idag så det var riktigt nice, hade även orientering på idrotten vilket också var nice eftersom att det var så himla skönt väder. Det är nästan så att man kan tro att det är sommar, så varmt är. Efter skolan så träffade jag i alla fall Hanna och Felicia och vi myste lite i almedalen och köpte så klart glass på glassbaren.
Har även köpt födelsedagskort till min värdsyster som fyller år nästa fredag så jag hoppas det kommer fram i tid.
Tur att studiebidraget kommer snart för jag kan säga att mitt kort står på minus hehe. Nej men imorgon ska jag jobba och tjänade lite cash. Annars så har jag en del att fixa men ledigt måndag tisdag ju så livet leker. See ya
Tumblr_ltw040lobx1qep56go1_500_large

Brev

Älskar att få brev från YFU och gissa vad som kom ibrevlådan för någon dag sedan, jo nämligen papper där det stod hur man ska söka Visum. Känns alltid som ett steg närmare så fort man får post från YFU och idag är en sådan dag som jag lätt hade satt mig på flygplanet och åkt redan nu! OOh vad jag längtar..... Nej nu ska jag trösta mig med en stor kopp te och skriva mejl till min värdfamilj vilket har blivit ett bra tidsfördriv.
I brist på annat så har jag även räknat ut hur många skoldagar det är kvar till sommarlovet och jag tror att de är typ 33, hehe minns inte riktigt. Och så fort sommarlovet börjar så börjar även YFU lägret så sommarlov nu tack.
Förhoppningsvis så blir det en tur till Chicago med min värfamilj även i Augusti.
Tumblr_lvvvnt9y2v1qmdjeto1_500_large

Everywhere

Längtar till Hanna också får sin värdfamilj..... Men vart hon än hamnar så ska vi hälsa på varandra, åtminstonde en gång.
13yqb04_large

That's what I'm doing today


Mischief managed…


Upptäckte att pengarna på mitt kort även typ är slut (var på stan en stund) och jag som hade bestämt mig för att spara. Kan väll avslöja att det går sådär när jag hela tiden hittar saker som jag "måste" köpa. Hehhe Nej men det blev dricka, vindruvor och godis för att ta mig igenom nationella, tre par trosor, strumpor och ett par fina tränings shorts idag. Och så klart så behövde jag ju allt det där väldigt mycke ;) See ya

The coach

Försöker att skriva mejl till min blivande coach Spain. Min värdpappa tyckte att jag skulle göra det och berätta om vart på planen jag spelar, hur länge jag har spelat och att jag inte vet när jag kommer att anlända men berättar det för honom när jag vet. Jag gillar namnet, visste inte att man kunde heta så och min värdpappa var noga med att påpeka att han inte var Spanish vilket var det första jag tänkte när jag hörde det ;) Haha lite kul var det allt.
Tydligen så har de tryouts in a few weeks men det gjorde inget att jag inte kunde vara med då eftesom att Coach tyckte det var viktigt att utbytesstudenter fick spela sporter. Träningarna börjar sedan den 6 augusti- och då tränar de varje dag :o undrar om varje dag inkluderar heger hmm. Träningarna höll tydligen även på från  8-12 eller 7- eftermiddagen. Här snackar vi långaaaaa träningar men det skulle tydligen vara paus för lite mellis och dricka i alla fall.... Laget låter väldigt seriöst tycker jag undrar hur bra de är. Coach hade även sagt att det var ok om jag kom någon dag senare. Så får se hur jag gör :)
Okii see ya
Iwrealmadrid_large

Love it

Haha älskar konstiga amerikanska lagar som doesn't make sense. Vem införde dem liksom? Jag menar varför får man inte äta apelsin i badkaret liksom :o hmm undrar hur hårda straff det är på det. Eller väcka en björn och ta kort jag menar björnen lär ju straffa dig, räcker inte det?
Alabama:
Det är olagligt att bära en lösmustasch som kan orsaka skratt i kyrkan
Du får inte ha en glasstrut bakfickan.
Alaska:
Kängru är inte tillåtet i frisörsalonger.
Det äe olagligt att väcka en björn och ta kort.
Kalifornien:
Det är olagligt att äta apelsin i badkaret.
Colorado:
En hundfångare måste förvarna hunden 3 dagar innan de fångar den.
Connecticut:
Du får inte gå på händerna över gatan.
Florida:
Det är olagligt att sjunga offentligt i badräkt
Det är olagligt att fisa där det är mycket människor efter klockan 18 på torsdagar
Det är olagligt för kvinnor att hoppa bungyjump naken på söndag innan middag.
Georgia
I Peachtree City är det olagligt att vara hemlös
Illinois:
Det är olagligt att äta på en resturang om den brinner
Champaign
Du får inte kissa i din grannes mun.
Chicago
Det är olagligt att ge en hund whiskey.
Det är förbjudet att fiska medans man sitter på en giraff.
Evanston
Det är förbjudet att bowla
Indiana:
I South Bend aär det olagligt att få en apa röka en cigarett
Kansas:
Det är olagligt att jaga val.
Kentucky:
Enligt lag är alla som druckit "nyktra" tills han eller hon inte längre kan stå på benen
Det är olagligt att ha en glasstrut i din bakficka.
Louisana:
Det är olagligt att råna en bank och sedan skjuta på bankdirektörn med vattenpistol.
Michigan:
Det är lagligt för blinda att jaga och de behöver ingen med sig.
Minnesota:
det är olagligt att köra en röd bil på söndagar.
Ohio:
I Marysville är det olagligt för en hund att urinera på en parkeringsmätare (det finns inga parkeringsmätare i Marysville)
Det är olagligt att få en fisk full.
Oklahoma:
Det är olagligt med tatueringar
Tennessee:
Det är olagligt att fånga fisk med lasso.
Det är olagligt för grodor att kväka efter klockan 23.
Washington:
Det är olagligt att ha sex med oskulder även på deras bröllopsdag
Det är olagligt att fånga en fisk genom att kasta en sten på den.
West Virginia:
Det är olagligt att ha glass i bakfickan på söndagar

A small School

Lite info om min High School om ni är intresserade alltså ;)
Skolan har elemenatry School typ som dagis fast man är fyra eller fem år när man går där, det är ett eget hus sedan finns även middle school som ligger i samma hus som HIGH SCHOOL. Totalt så är det 1065 studenter på skolan varav High School studenterna är 360 st. skolan är alltså ganska liten fast jag är ganska lättad över det för känns som att det är lättare att lära känna personer om den är mindre och tänk vad svårt jag skulle ha att hitta om den var enormt stor.... Min värdsyster skrev i ett mejl till mig och frågade om mina vänner tyckte jag var helt knäpp som skulle till USA eller om de också skulle det. Snarare det första...  men en sak som är säker är att jag kommer sakna dem enormt!
Tumblr_lzr6wb5u0m1r37e5lo1_1280_large

A lot of emails

Har mejlat ganska mycket med min värdfamilj nu och de verkar som jätte mysiga människor! De har även skickat bilder på huset och sig själva och herre jösses vad stor tomt de har, perfect för soccer practice och play tag hehe. Väldigt fint är det dessutom. Vet dock inte om de vill att jag ska lägga upp bilderna så jag struntar i det, i kan få fantisera lite om det själva istället. Dock så bor de en bit från skolan och barnen tar skolbussen dit varje dag vilket tar typ 30 min men men det ska nog gå bra. Ingen dress code har de heller men you must wear appropriate clothes. Alltså typ inte tracsiga, korta etc. Vet dock inte ännu om jag blir senior eller junior men mamman ska på möte med skolan om någon vecka så sedan får vi se. skriver när jag vet mer.
see ya
Tumblr_m198x7vuh41qggl1do1_500_large

Looking forward to

Ooh känner mig som en av de lyckligaste utbytestudenten genom tiderna! Jag har fått min värdfamilj för lite mindre än en vecka sedan och jag har emailat dem alla några gånger. Familjen består av en mamma, en pappa och tre barn, 8, 11 och 13 tror jag att de är. De bor i ett hus i marysville och det är typ tio minuter till shopping mall, zoo och biograf. Jag har även fått en skola jag ska gå på och den börjar den 22 augusti och troligtvis så åker jag runt en vecka innan. Ooh can barely wait! De har även en hund som heter Tink och är jätte söt och alla är så snälla och trevliga. Älskar att mamman och pappan avslutar sina mail med you'r american mom and dad.
Nej nu kilar jag till jobbet och tjänar lite cash.
See ya
524715_360989957270008_100000770213204_922429_391366614_n_large

Hi

Välkommen till min utbytesblogg, här tänker jag blogga nu innan och under mitt år i USA. Har lyckats fixa headern helt själv också och jag skojar inte när jag säger att det tog hela förmiddagen! Och nu upptäckte jag att en bokstav är fel men men... fixar det en annan dag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0