This is how we do it

Matte Np idag och det är ju alltid kul med prov eller???? Om man ska se det possitivt så slapp vi ju i alla fall alla andra lektioner idag och slutade tidigare, det blir ju två flugor i en smäll ;)
Nej nu hoppas jag på det bästa tills provet kommer tillbaks och jag kan ju knappast göra något åt det nu så bäst att sluta tänka på det.
Var bara tvungen för det stämmer verkligen

Lider av utbytesmania

Ahh får panik varje gång jag tänker på hur jag ska få med allt i min resväska till USA!!! Hmm och jag som hade tänkt packa ner ett kubb till min värdfamilj också. Den tanken är någ lika bra att ge upp. Aja.
Tänkte bara uppdatera er om läget på USA fronten och det har inte hänt särskilt mycket. Mejlar lite med min värdfamilj, har boket tid på ambassaden för visum, funderar på packningen och på hur jag ska kunna vänta ytterligare typ två månader på att åka när jag vill åka nu! Fast även om jag vill åka nu så vet jag inte hur jag ska kunna lämna alla här....
Och pengarna rullar in så snart ska jag nog kunna klara mig tio månader utan studiebidrag på andra sidan atlanten.
See ya

You have to show a look, have a look or give a look.

Myst lite under filtar i Almedalen idag. Riktigt mysigt  men det var ganska kallt så filtarna var välbehövda. Nej nu blir det lite Glee så see ya.
Älskar den här!

i as in ice-cream

Hej allihopa tänkte bara skriva lite om visumet som jag sökte i söndags. Man skulle typ fylla i lite info om sig själv, vart man bodde, om man hade varit i USA förut etc sedan så skulle man fylla i om man hade tänkt syssla med människo smuggling, terrorisera osv. Ganska awkward för jag menar vem fyller i att man hade tänkt göra det?
I alla fall så tog det typ två timmar så ganska drygt men nu är det ju gjort så då är det bara ett möte på ambasaden som gäller.
Annars så är det ledigt nu i fyra dagar så det är nice. Imorgon så bär det i alla fall av in till staden för att träffa underbaraste Felicia och på Fredag blir det lite jobb. Och för att inte glömma en hel del plugg....
Jaja see ya
Tumblr_lrlvedtz9l1qzr04eo1_1280_large

Take what you need

Tumblr_m3jlley76p1r3n80po1_400_large

I wish that I could fly, Into the sky, So very high, I'd fly above the trees, Over the seas, In all degrees

Tjabba! Tjena! Hallå!
Har väll inte hänt så mycket den här veckan direkt. Pluggat, tränat, sovit, ja typ så har veckan sett ut och jag är helt slut. Idag när jag kom hem från min piano lektion så sjönk jag ihop på golvet, så trött var jag.
Idag så kom i alla fall de sista papprena som jag behöver för att söka visum, så jag ska försöka kolla på det i helgen. Annars så är det borta match imorgon så då blir det flyg dit. Älskar att flyga hehe.
Okii see ya
Att flyga upp i luften med hjälp av ett gäng helium ballonger hade inte varit helt fel.
Tumblr_m3t8w262w01rsm53yo1_500_large

So live like you mean it, love until you feel it

Planterat lite skog idag med laget och kan säga att om jag gör en lista på det tråkigaste jag vet så hamnar skogsplantering i alla fall i top tio..... Nej men helt ok var det och ännu bättre hade det varit om solen skinit men den lös snarare med sin frånvaro. Fick mejl av med värdsyster som sa att Madeline hade fått födelsekortet på sin födelsedag, snacka om passande, jag som trodde det skulle komma sent och skrev Happy belated birthday på det hehe. Nu ska jag någ läsa lite i cashing fire, hehe läste ut första igår så redan startat på andra och kan ju säga att I am solid. Igentligen så gillar jag inte när det blir typ hysteri om filmer/böcker och det känns lite som att det är det om The hunger games, jag vill liksom ha lite egen "stil" men bestämde mig trotts det att läsa dem och kan ju säga att jag inte direkt ångrar det men man blir verkligen helt fast. jaja  see you later aligator.
Tumblr_m3kkl2ub6a1qbmho7o1_500_large
Tumblr_m2lh560bhh1rtg9zao1_500_large
Img-thing_large

We can get brighter than the sun

I have a big crush. Mm har fullständigt förälskat mig i min nya bok The hunger games. Beställde alla tre för typ en månad sedan men de kom först nu eller jo mamma hade glömt att hon fått sms om dem för en vecka sedan och jag som gått här och dött i väntan på dem. anyways i dag så körde jag och hämtade dem med mamma.
Så nu ska jag försvinna in i boken igen. See ya
Var bara tvungen att lägga upp dessa bilder, har sätt dem överallt på facebook och kan inte annat än säga true ;)


Längtar efter något som kan rädda mig

sommaren närmar sig, tro mig igår var jag alldeles röd efter att ha tillbringat dagen i solen i bara shorts och linne. Första maj idag ju, nice fast det är mycket kallare än igår..... Ska väll inte göra så mycket, plugga lite matte till provet imorgon, träna, köra lite och ska nog även fixa bilderna från gårdagen. Lovade nämligen min värdfamilj att skicka lite bilder på majbrasa etc så det ska jag nog ta och göra. Annars bara chilla ;)
Nej matte boken kallar så bye.
Tumblr_m3apeektyd1r2x02ko1_500_large

RSS 2.0