The excitement of seeing an ikea store....

I was on an exchange student meeting today in Cincinnatti and after that I went to Ikea! I was so excited and happy over that. They had the swedish food so I had meetballs ofcourse. I even bought some christmas presents to my host siblings like pärlplattor since my dad said they never done that before! And I also bought half the Ikea food store. LOL. So Now we have swedish musli (the exactly same as we have home mom and dad! you know the one with fruits and nuts)  and lussekatter, glögg and pepparkakor and lingonsylt, blåbärssylt and sill! And I also bought chocolate advent calenders for me and all my host siblings so now I am ready for christmas ( I am even listening to christmas music). 
 
 
We lost our soccer game this week so now we are out.... No more HIgh School soccer..... Ever.... I am really sad over that but I am looking at club soccer but its really, really expensive..... 
 
Thanks dad for the candy and magazine, my coach tried to read it but didn't understand any of it when i read it before the game last week ;) 
 
 
Love
 
photo.JPG
at the soccer field i have my name on a soccer ball, pretty awesome :)

Fun stuff

Vet att jag inte uppdaterat på sjuuuukt lång tid så tänkte sammanfatta det viktigaste.
 
Förra helgen var jag till get lost in the maze. Ett stort fält med majs där de gjort som en labyrint och du ska försöka hitta vägen ut. De hade även ett till majsfält där personer gjömde sig och hoppade fram och skrämde dig. Riktigt läskigt faktiskt eftersom det var mörkt. 
 
Igår (fredag) så hade vi ingen skola så min v-mamma hade tagit ledigt och vi drog på pumpkin festival. Basically så åt man massor med pump saker. Jag åt bland annat pumpkin pizza (inte så gott) och pumpkin glass (ganska gott faktiskt). Också fanns det jätte pumpor man kunde tabilder på och typ ansiktes pumpor (pumpor formade som ansikten) så det var coolt. Vi tröttnade dock efter ett tag och drog till ett jätte stort köpcentrum ist. Jag shoppade lite på f21, en jacka och halsduk eftersom det börjar bli kallt, och en tröja på HM. Haha kunde inte låta bli eftersom jag kände mig som hemma i HM affären. Vi åt sedan på en restaurang och åkte hem ganska snart eftersom Shannon inte mådde så bra. 
 
Idag så gick jag upp tidigt fär att åka med Madeline till hennes match, jag såg hennes match och sedan så åkte jag dad och madeline för ett möte med en coach till ett lag jag kanske ska spela i. Det är en jätte bra klubb men dyyyyyyyr....... Så får se hur jag gör. Men han hade i alla fall scoutar en av mina matcher för att se hur bra jag var och sa att de gärna ville ha mig i ett av deras lag så det var ju kul i alla fall :) Men ska träffa en annan coach imorgon för en annan klubb. Haha coachen jag träffade idag ville i alla fall att jag skulle börja spela med dem på Måndag haha men eftersom jag fortfarande har HIgh School fotboll så sa han att jag fick vänta tills det var över så att det inte blev något krångel med alla papper.
 
I torsdags så hade vi en match och vi van tillslut i förlängning med 3-2 efter att ha legat under med 2-0! Och gissa vem som gjorde de två avgörande målen????? Jo jag :) 
Nästa match är på Tisdag. 
 
Ikväll ska jag på cross country party för mina syskons lag, men det är hemma hos två av mina kompisar så det ska säkert bli kul :) 
Annars så håller jag på och pluggar lite nu och bakade nyss lite kakor som min syster smaskar i sig ;) 
Ha det 
Bild från när jag var i the cavern, min v-mamma tyckte jag skulle peka vart jag bodde någon stans på kartan haha.  Tror föresten att jag ska börja blogga på engelska eftersom det är en bra övning och för mycket svenska gör mig förvirrad, igår så sa jag god natt till min syster ist för Good night och tja till en tjej i laget ist för Hey haha you get it. 
 

Times

Tiden bara flyger iväg men här kommer äntligen ett efterlängtat inläg (hoppas jag).
Som ni vet så var det homecoming week förra veckan vilket var kul! Man klädde sig olika varje dag och ens årsgrupp (min juniors) fick poäng för det. Sedan på fredagen så räknade de ihop poängen och vi hade pepp rally. Typ för att peppa fotbollslaget. Vi var in the gym (gympa sal typ) cheerleaders cheerade, vi skrek lite och cheerade när några från varje årsgrupp gjorde olika tävlingar. Juniors van så det var najs, vi fick en stor pokal.
Sedan efter det så hade jag fotbollsträning och efter det så åkte jag hem och bytte om innan jag drog tbx till skolan för the homecoming game(amerikansk fotboll). Temat var bröst cancer stöd, så folk var rosa haha till och med fotbolls spelarna hade rosa socks. Själv lånade jag en rosa tröja av min v-syster eftersom jag inte har något rosa haha. En hel del killar hade endast rosa shorts på sig och målat resten av deras kroppar rosa. Blev rätt kallt för dem utan tröjor eftersom att det blir kallt på kvällen här. vi förlorade i alla fall eftersom att vi suger på fotboll men måste säga att man inte går på fotbollsmatcher för att se på fotboll utan snarare träffa kompisar och prata haha. 
efter matchen så drog jag med några kompisar till en restaurang innan jag drog hem typ midnatt vilket var lite väl sent eftersom att jag hade en tidig fotbollsmatch dagen efter... Efter min match på lördagen så drog jag på en sleepover hos två utbytisar. Vi var typ tolv stycken utbytisar där. Från Holland, Tyskland, Kina, Danmark och Sverige (missade säkert något land också). Vi hade i alla fall sjukt kul och jag var sjukt trött men lyckades hålla mig vaken till 5 på natten (morgonen) då vi gick till sängs. 
Sedan på söndagen så kom min v-pappa och hämtade mig runt tolv och vi åkte på en ohio state woman soccer game, ganska bra match men måste säga att jag var för trött för att vara särskilt intresserad haha. Vi hämtade även suhi att äta på matchen från en grymt cool japansk affär ;) Justus du skulle älska det! Kunde inte ens läsa smaken på min läsk eftersom det var på japanska haha. 
skolveckan har varit bra, börjar komma in i det nu så det är skönt :) Efter skolan så är det fotbollsträning om vi inte har match. I Tisdags så hade vi dock match och i Torsdags och i Onsdags så var jag på Youth Group i kyrkan. vi van båda matcherna men förlorade idag med 3-1 (mål av mig haha). 
Idag (Lördag) så hade jag som sagt en match och efter det så drog jag på fall festival för kyrkan jag går på youth group för. Så en kompis hämtade upp mig och efter det så kollade vi på hennes mosters hundvalpar innan hon skjutsade mig hem. Mina v-föräldrar var på bröllot och Noland på tournament så vi girls lockade håret och ser nu på film. 
Hoppas ni har det fin fint gott folk 
Kramar
Min kompis darraugh blev homecoming queen och hennes pojkvän king.
 

RSS 2.0