Min dag

Fick ett brev av kusinerna idag (Vera och Edith) och det gjorde seriöst min dag :) Min värdpappa gav det till mig och ni skulle ha sett mitt stora smile haha. har nu spenderat kvällen med att äta svenskt godis som jag fick i brevet och måste säga att jag har saknat det! 
Denna vecka har varit spirit week i skolan så idag hade jag landslags tröjan på mig i skolan eftersom att det var favorit lag tröja dag, igår tie-dy, måndags miss match, och imorgon pink men har faktiskt inget pink så får se hur jag gör med den saken... 
 
Kramar
 
Jag och mitt svenska godis ;) 

Oooh crap

I lördags i matchen mot Jonathan Alder så frågade en tjej från det laget en annan tjej i mitt lag vart jag var från. Hon hade uppenbarligen hört mig prata. Hur om helst sp svarade Steph (en tjej i mitt lag) att jag var från sverige. Jonathen Alder tjejens kommentar var bara frö klockren, hon sa: Oooh crap. 
Eftersom att jag inte skrivit på ett bra tag nu så tänkte jag informera lite om läget. Efter matchen i Lördags så åkte jag och några andra tjejer till en mexicansk restaurang åt sjukt god mat, sedan till cold stone vilket är The one and only place for ice cream. Nej men sjukt god glass har de i alla fall ;). Man väljer typ en glasssmak och godis och så blandar de ihop det, typ mc flurry men man kan välja tusen olika smaker på glassen också inte bara godiset och det är sjukt mycket bättre! Har hur som helst haft en glass därifrån typ två gånger i veckan minst nu hehe.
På söndagen så skypade jag med min kära familj hemma och skippade kyrkan (vilket typ är en synd här enligt vissa men jag ville ha sovmorgon så mina V-föräldrar sa att det var ok). Hur som helst så var det fel söndag att missa eftersom att mina värdsyskon hjälpte till (man har typ olika veckor som barnen hjälper till) och sist min värdsyster gjorde det så spydde hon under mässan, den här gången så svimmade hon. Hon höll i prästens bok när han läste, kände sig yr så hon bara släppte den och började gå därifrån. Slog ner korset så att det böjdes fett konstigt och trillade sedan ihop på golvet. Mässan stoppades och två doktorer som var på mässan sprang fram. Hon hade tydligen vätskebrist men efter lite dricka så var hon bra igen. Haha snacka om the big happening i en liten stad som denna ;)
Senare så åkte vi på min värdsysters (den yngre av dem haha) fotbollsmatch och avslutade dagen på en italiensk restaurang med delicious mat! 
 
I Tisdags så såg jag killarnas fotbollsmatch och i Onsdags så hade jag fotbollsmatch men vi förlorade. Kom hem typ tio och efter det så hade jag läxor att göra så gick och la mig typ tolv, snacka om trött idag!
Men idag så hade jag typ college mässa på morgonen. Vi åkte till ett hus och där var det fullt med olika bord för olika college. Väldigt intressant faktiskt! Min creative Writing teacher vill att jag ska göra track (han är coachen) för han har hört att jag är snabb. Så idag så frågade han om jag tänkte komma tbx för college och jag sa förmodligen inte, då sa han "Men när du får ditt scholarship för att du är så bra på track, då kommer du tbx eller hur?" 
Haha han är definitivt min favvo lärare. Förra veckan lyssnade vi på svensk hård rock på hans lektion, vad säger inte det liksom? 
Lite bilder från campingen med utbytisarna här :)

A lot of fun

Har tillbringat helgen campande med andra utbytestudenter i mitt distrikt och som vanlöigt med utbytestudenter så hittar man varandra ganska lätt och har en hel del kul!
Lekte knäppa leker, grillade s´mores, pratade massor och spelade en hel del amerikansk fotboll ;) 
Tänkte ladde upp lite bilder men är alldeles för trött nu så gör det en annan dag ist. Sov bara fem timmar i nättras så nu time for a nap!
 
 

Life changing

Hade away game i Torsdags så då var det dags för dresscode i skolan för laget. Alla tjejer i laget klädde upp sig, vissa mer än andra, med Klänning klacksor lockat hår you name it! sedan efter skolan så samlades vi i cafeterian för middag innan match vilket i princip var snacks och hamburgare, alltså jag spelar ingen bra fotboll med det i magen men men. Vi van i alla fall vår match även om jag inte kände mig så bra... 3-0 panthers.
I fredags så var jag även på min första American football game! dock inte för min skola utan ist för en större skola med några kompisar, en av tjejerna har sin pojkvän i den skolan så det var därför vi drog dit. Hur som helst så fattade jag inte så mycket fast det gjorde inte de heller sa de så haha men kul var det och bandet spelade och cherleaders cheerade så det var precis som i filmer.
sedan så drog vi på sleepover hos en av tjejerna. Vi hade bonfire och gjorde smores Emilia!
Åt Donuts till frukost vilket min värdmamma sa är en klassiker at sleepovers. På tok för sött till frukost för min smak dock haha. Sedan så skjutsade en av tjejerna hem mig och jag åkte med min familj till Ohio caverns. Det är en stor grotta, väldigt häftigt faktiskt, så kom nyss hem. 
Imorgon ska jag med en annan kompis på bio och förstås kyrka på morgonen, kanske äåven skype med mi familia. 
Har även en hel del plugg fast jag är ledig på måndag också så det ska nog hinnas med. 
Det är väll det jag upptäckt med skolan här, Homework varje dag i alla ämnen nästan. 
 
Vår andra coach gav oss lycko snören med hjärtan att knyta i skon (röda små snören, mina fötter är de små vita här nere )
Här ser ni tha gaeng efter matchen
Det var supporta bröst cancer dag så alla hade rosa på sig ;) 
 
 

RSS 2.0