Starting to be nervous...

jag skypade med min värdfamilj i förrgår för första gången! Snacka om att jag var nervös innan, vet inte varför egentligen. Det var i alla fall jätte kul att prata med alla och se dem, så vi bestämde att vi snart ska skypa igen hehe. Jag fick till och med hälsa på deras hund, fast han sa inte så mycket ;)

Fick även mejl av min värdpappa idag som sa att min coach hade ringt honom. Tydligen så får han bara ha 22 st i laget och har nu fler än så. Han hade inte trott at det skulle bli så många och hade därför inte sagt att jag skulle komma på någon "tryouts" men eftersom att det nu är så många som vill vara med så måste jag komma på tryouts den 6 augusti vilket betyder att jag måste åka mellan den2-4augusti!
Hallåå det är typ bara 40 dagar (orkade inte räkna exakt)! Ooh jag börjar bli nervös...
181186_480494258632022_1920609501_n_large

Here we go

Vet ni vad? Idag så fick jag mitt pass med visum på posten så nu kan jag åka när jag vill! Haha nej men jag åker andra veckan i Augusti (tror jag). En tjej på något resebolag som YFU snackat om håller på att kolla på resa till mig. I morgon borde jag ha fått lite förslag så bara att vänta.
Men jag vill inte flyga helt själv! Så om det är någon annan som ska flyga till usa typ andra veckan i augusti så hör av dig.
Ha det fint
Lite stolt så där ;)

Hemma från the big city

Kom hem igår natt från Stockholm efter ett sjukt kul läger med utbytesstudenterna och ett möte på ambassaden.
Det har verkligen varit sjukt bra! och det var så skönt att kunna prata med andra som liksom var i samma situation och med de som varit i väg som kunde berätta om det. Nu känns det som att jag är förbered på det mesta.
I måndags så var jag även på intervju på ambassaden. man fick köa typ en timme för att komma in och sedan så fick man vänta där inne i typ två timmar. Själva intervjun bestod typ av en fråga pch fingeravtryck och sedan så var det klart. För att komma in så var man även tvungen att göra en typ säkerhetskontroll ( vända sig om och lyfta på skorna) men vakten glömde att göra den på mig så jag slapp.
Det var även endel andra från lägret där så man hade i alla fall personer att prata med.
Ha det

Bara tre år kvar

Igär så var det bal för alla treor och jag var såklart och kollade och tog kort för min syster går ju åt i år. Börjar även lite smått vänja mig vid tanken på att vänta ytterligare tre år på att själv ta studenten.
Även om det känns tråkigt att inte ta studenten med min klass som jag trivs väldigt bra i, så vet jag att jag vill åka. Visst det kanske inte blir det bästa året i mitt liv, det kanske inte alls blir som jag tänkt mig men om jag inte åker så kommer jag att ångra mig, det vet jag.

Nu är jag även inne på min näst sista skolvecka så kameran ska få följa med någon dag i veckan för min värdfamilj ville gärna se hur det såg ut. Annars så händer det inte så mycket längre i skolan, ganska sooft. Hade två redovisningar idag så nu återstår endast ett historia prov innan jag går på SOMMARLOV!!!!!
Bjuder på en vacker bild på käraste syster och hennes bal dejt.

RSS 2.0